INDRÁK, Karel, Zuzana SNINSKÁ, Edgar FABER, M KARAS, Jaroslava VOGLOVÁ, Ludmila DEMITROVIČOVÁ, Juraj CHUDEJ, I MARKULIAK, Eduard CMUNT, S PALÁŠTHY, N ŚTECOVÁ, E TÓTHOVÁ, Marie JAROŠOVÁ, Kateřina STEINEROVÁ, Lucia COPÁKOVÁ, I SKOUMALOVA, Peter ROHOŇ, Eva MIKUŠKOVÁ, Adriana KAFKOVÁ, Pavel JINDRA, I MAREŠOVÁ, Tomáš PAVLÍK, Zuzana ZBOŽÍNKOVÁ, Ladislav DUŠEK a Jan MUŽÍK. CAMELIA Česká Republika a Slovensko v projektu: The EUropean Treatment Outcome Study (EUTOS) pro CML. In VII Bratislavské hematologické a transfuziologické dni s mezinárodnou účasťou, Bratislava, SR, 15.-17.10.2014. 2014.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název CAMELIA Česká Republika a Slovensko v projektu: The EUropean Treatment Outcome Study (EUTOS) pro CML.
Autoři INDRÁK, Karel, Zuzana SNINSKÁ, Edgar FABER, M KARAS, Jaroslava VOGLOVÁ, Ludmila DEMITROVIČOVÁ, Juraj CHUDEJ, I MARKULIAK, Eduard CMUNT, S PALÁŠTHY, N ŚTECOVÁ, E TÓTHOVÁ, Marie JAROŠOVÁ, Kateřina STEINEROVÁ, Lucia COPÁKOVÁ, I SKOUMALOVA, Peter ROHOŇ, Eva MIKUŠKOVÁ, Adriana KAFKOVÁ, Pavel JINDRA, I MAREŠOVÁ, Tomáš PAVLÍK, Zuzana ZBOŽÍNKOVÁ, Ladislav DUŠEK a Jan MUŽÍK.
Vydání VII Bratislavské hematologické a transfuziologické dni s mezinárodnou účasťou, Bratislava, SR, 15.-17.10.2014. 2014.
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Změnil Změnila: MUDr. Kateřina Steinerová, učo 204151. Změněno: 15. 9. 2014 12:32.
VytisknoutZobrazeno: 25. 4. 2024 17:12