BUREŠOVÁ, Iva. Protektivní faktory výchovných stylů. In III. konference a workshopy k projektu ESF Podpora rozvoje komunikačních kompetencí dětí a žáků mateřských a základních škol v Královehradeckém kraji. 2014.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Protektivní faktory výchovných stylů
Název anglicky Protective factors educational styles
Autoři BUREŠOVÁ, Iva (203 Česká republika, garant, domácí).
Vydání III. konference a workshopy k projektu ESF Podpora rozvoje komunikačních kompetencí dětí a žáků mateřských a základních škol v Královehradeckém kraji, 2014.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Obor 50100 5.1 Psychology and cognitive sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14210/14:00077041
Organizační jednotka Filozofická fakulta
Klíčová slova anglicky protective factors; educational styles
Štítky rivok
Změnil Změnila: doc. PhDr. Iva Burešová, Ph.D., učo 15694. Změněno: 31. 1. 2016 22:45.
Anotace
Vyžádaná přednáška vycházela z výsledků výzkumů realizovaných v rámci posledních tří let specifického výzkumu na Psychologickém ústavu FF MU. Zabývala se protektivními faktory výchovných stylů v kontextu prevence výskytu a potencionálního rozvoje problémových forem jednání u dětí a dospívajících, vedoucích následně k rizikovým formám jednání.
Anotace anglicky
Solicited lecture was based on the results of research undertaken within the last three years of specific research at the Institute of Psychology FF MU. It addressed the protective factors of educational styles in the context of prevention of occurrence and the potential development of problematic forms of behavior in children and adolescents, subsequently leading to risky forms of behavior.
Návaznosti
MUNI/A/0838/2013, interní kód MUNázev: Vývoj seberegulace v kontextu zvládání zátěže, self-efficacy a self-esteem. (Akronym: DESEREG)
Investor: Masarykova univerzita, Vývoj seberegulace v kontextu zvládání zátěže, self-efficacy a self-esteem., DO R. 2020_Kategorie A - Specifický výzkum - Studentské výzkumné projekty
VytisknoutZobrazeno: 19. 9. 2024 16:17