DROBNÁ, Veronika. Napříč prostorem, časem a myšlenkami - výstavní projekt Trasy mapující mezigenerační vztahy na Katedře výtvarné výchovy PdF MU Brno. Výtvarná výchova - časopis pro výtvarnou a obecně estetickou výchovu školní mimoškolní. Praha: Univerzita Karlova v Praze Pedogagická fakulta, 2014, roč. 3/2014, 54/2014, s. 18-19. ISSN 1210-3691.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Napříč prostorem, časem a myšlenkami - výstavní projekt Trasy mapující mezigenerační vztahy na Katedře výtvarné výchovy PdF MU Brno
Název anglicky Across The Space, Time and Thoughts - Exhibition Project Traces Mapping Intergenerational Relationships At The Department Of Art At The Faculty Of Education MU In Brno
Autoři DROBNÁ, Veronika.
Vydání Výtvarná výchova - časopis pro výtvarnou a obecně estetickou výchovu školní mimoškolní, Praha, Univerzita Karlova v Praze Pedogagická fakulta, 2014, 1210-3691.
Další údaje
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Změnil Změnila: Mgr. Veronika Drobná, učo 217863. Změněno: 2. 4. 2015 21:27.
Anotace
Výstavní projekt Trasy mapující mezigenerační vztahy na katedře výtvarné výchovy PdF MU v Brně dokumentoval analogie v tvorbě tří vysokoškolských pedagogů a jejich studentů a prozkoumával podobnosti i rozdílnosti mezi výtvarnými aktivitami těch, kteří se potkávají na katedře již více než dvě desetiletí.
Anotace anglicky
Exhibition project Traces mapping intergenerational relationships at the Department of Art at the Faculty of Education MU in Brno provided evidence for analogies and connections in the work of three university teachers and their students and examined the similarities and differences in their art work.
Návaznosti
MUNI/A/0928/2013, interní kód MUNázev: Výzkum analogií historických aspektů a současných inovativních tendencí v edukaci a v umění (Akronym: Trasy)
Investor: Masarykova univerzita, Výzkum analogií historických aspektů a současných inovativních tendencí v edukaci a v umění, DO R. 2020_Kategorie A - Specifický výzkum - Studentské výzkumné projekty
VytisknoutZobrazeno: 21. 5. 2024 23:01