2014
Pierre Bourdieu - Úvod ke knize Distinkce: sociální kritika soudnosti
DYTRT, PetrZákladní údaje
Originální název
Pierre Bourdieu - Úvod ke knize Distinkce: sociální kritika soudnosti
Název anglicky
Pierre Bourdieu - Introduction to the book Distinction: A Social Critique of the Judgement of Taste
Autoři
DYTRT, Petr (203 Česká republika, garant, domácí)
Vydání
1. vyd. Praha, Společenské vědy a audiovize, od s. 403-413, 11 s. 2014
Nakladatel
Nakladatelství Akademie múzických umění v Praze
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Stať ve sborníku
Obor
Písemnictví, masmedia, audiovize
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání
tištěná verze "print"
Odkazy
Kód RIV
RIV/00216224:14210/14:00080495
Organizační jednotka
Filozofická fakulta
ISBN
978-80-7331-313-5
Klíčová slova česky
Bourdieu Pierre; distinkce; kritika soudnosti; Kant; estetismus
Klíčová slova anglicky
Pierre Bourdieu; distinctions; Social critique of Judgement of Taste; Kant; aestheticism
Štítky
Příznaky
Recenzováno
Změněno: 21. 3. 2016 09:10, Mgr. Vendula Hromádková
V originále
Jde o překlad úvodu ke knize P. Bourdieua: La Distinction. Critique sociale du jugement.
Anglicky
It is a translation of the introduction to the P. Bourdieu's book: La Distinction. Critique sociale du jugement (Distinction: A Social Critique of the Judgement of Taste).
Návaznosti
KJB901640606, projekt VaV |
|