Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@book{1316194, author = {Šindler, Michal}, address = {Brno}, edition = {1. vyd.}, location = {Brno}, isbn = {978-80-210-7878-9}, publisher = {Masarykova univerzita}, title = {Gastronomie a technologie přípravy pokrmů}, year = {2015} }
TY - BOOK ID - 1316194 AU - Šindler, Michal PY - 2015 TI - Gastronomie a technologie přípravy pokrmů PB - Masarykova univerzita CY - Brno SN - 9788021078789 N2 - První kapitola skript prezentuje gastronomii jako vědní disciplínu se zaměřením na historický vývoj. Druhá část učebnice navazuje učivem technologie přípravy pokrmů. V dalších kapitolách autor píše o chemickém složení nejdůležitějších potravin a mikrobiologii potravin. Poslední kapitola je věnována tématu HACCP. ER -
ŠINDLER, Michal. \textit{Gastronomie a technologie přípravy pokrmů}. 1. vyd. Brno: Masarykova univerzita, 2015, 198 pp. ISBN~978-80-210-7878-9.
|