KALOUDA, František. Oceňování podnikatelských subjektů na základě zohlednění specifických podmínek podnikání. In Mgr. Bc. David Póč. The study inovation bussines studies in accordance with the requirements of the knowledge economy. Brno: MU ESF, 2015, s. 1-32.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Oceňování podnikatelských subjektů na základě zohlednění specifických podmínek podnikání
Název česky Oceňování podnikatelských subjektů na základě zohlednění specifických podmínek podnikání
Název anglicky The company valuation with respect to the specifis requirements of the knowledge economy.
Autoři KALOUDA, František.
Vydání Brno, The study inovation bussines studies in accordance with the requirements of the knowledge economy. od s. 1-32, 32 s. 2015.
Nakladatel MU ESF
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích)
Obor 50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
Organizační jednotka Ekonomicko-správní fakulta
Klíčová slova česky hodnota podniku-metody oceňování-inovace metod
Klíčová slova anglicky value of the firm-methods of valuation-inovation of the method
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: Ing. František Kalouda, CSc., MBA, učo 2461. Změněno: 1. 12. 2015 09:35.
Anotace
Tento studijní materiál je věnován metodám oceňováním podniku jako celku, včetně identifikace oblasti vhodné pro jejich inovace a konečně inovacím samotným. Je výsledkem výzkumných aktivit, uskutečněných v průběhu prací na projektu „Inovace studia ekonomických disciplín v souladu s požadavky znalostní ekonomiky“ (CZ.1.07/2.2.00/28.0227).
Anotace anglicky
This study material is devoted to the methods of the firm valuation, including areas, suitable for its innovation and finaly to the proposed innovations. It is the result of research activities devoted to the project „Inovace studia ekonomických disciplín v souladu s požadavky znalostní ekonomiky“ (CZ.1.07/2.2.00/28.0227).
VytisknoutZobrazeno: 26. 4. 2024 18:44