RABUŠICOVÁ, Milada, Lenka KAMANOVÁ a Kateřina PEVNÁ. Mezigenerační učení v prostředí komunit : intenzita a podmínky mezigeneračního učení. In ICOLLE - Mezinárodní konferecerence celoživotního vzdělávání, Mendelova univerzita v Brně, 15.-16. 9. 2015, Brno. 2015.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Mezigenerační učení v prostředí komunit : intenzita a podmínky mezigeneračního učení
Název anglicky Intergenerational learning in the communities : the intensity and conditions of intergenerational learning
Autoři RABUŠICOVÁ, Milada (203 Česká republika, domácí), Lenka KAMANOVÁ (203 Česká republika, domácí) a Kateřina PEVNÁ (203 Česká republika, domácí).
Vydání ICOLLE - Mezinárodní konferecerence celoživotního vzdělávání, Mendelova univerzita v Brně, 15.-16. 9. 2015, Brno, 2015.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14210/15:00081436
Organizační jednotka Filozofická fakulta
Klíčová slova česky mezigenerační učení; komunita; obsah mezigeneračního učení; podmínky mezigeneračního učení
Klíčová slova anglicky intergenerational learning; community; content of intergenerational learning; conditions of intergenerational learning
Štítky mzok, rivok
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnila: Mgr. Marie Skřivanová, učo 262124. Změněno: 23. 3. 2016 09:39.
Anotace
Příspěvek se věnuje sociálnímu prostředí komunit, konkrétně pak mezigeneračnímu učení v komunitách. Cílem je zjistit, jaké obsahy jsou v rámci tohoto druhu učení v komunitách předávány a jaké podmínky k tomu učící a učící se mají. Příspěvek je součástí projektu Mezigenerační učení v různých sociálních prostředích a je dílčím výsledkem kvantitativní části projektu.
Anotace anglicky
The paper deals with the social environment of communities, specifically intergenerational learning communities. The goal is to determine what the contents are under this kind of learning in communities passed and what conditions for learning, and learning to be. The contribution is part of the project Intergenerational learning in different social environments and the partial result of the quantitative part of the project.
Návaznosti
GA13-07234S, projekt VaVNázev: Mezigenerační učení v různých sociálních prostředích
Investor: Grantová agentura ČR, Mezigenerační učení v různých sociálních prostředích
VytisknoutZobrazeno: 9. 6. 2024 20:36