JAKUBIČKA, Martin, Zdeněk MACHAČ a Jana KOHOUTKOVÁ. Univerzitní informační systém pro řízení a správu projektu. In Sborník příspěvků ke konferenci Studijní a informační systémy a IS na podporu výzkumu a vývoje. Plzeň, Česká republika: Západočeská univerzita v Plzni, 2015, s. 7-14. ISBN 978-80-261-0507-7.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Univerzitní informační systém pro řízení a správu projektu
Název anglicky University information system for project management and administration
Autoři JAKUBIČKA, Martin (203 Česká republika, garant, domácí), Zdeněk MACHAČ (203 Česká republika, domácí) a Jana KOHOUTKOVÁ (203 Česká republika, domácí).
Vydání Plzeň, Česká republika, Sborník příspěvků ke konferenci Studijní a informační systémy a IS na podporu výzkumu a vývoje, od s. 7-14, 8 s. 2015.
Nakladatel Západočeská univerzita v Plzni
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 10201 Computer sciences, information science, bioinformatics
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
Kód RIV RIV/00216224:14610/15:00087025
Organizační jednotka Ústav výpočetní techniky
ISBN 978-80-261-0507-7
Klíčová slova česky Řízení projektů; Informační systém; Správa zdrojů; Rozpočet; Timesheet
Klíčová slova anglicky Project Management; Information System; Resource Management; Budget; Timesheet
Štítky rivok
Změnil Změnil: RNDr. Martin Jakubička, učo 143363. Změněno: 5. 4. 2016 15:31.
Anotace
Informační systém ISEP pro řízení a správu projektů Masarykovy univerzity je vlastním řešením s více než 15letou historií. Během svého vývoje prošel několika etapami, reagujícími na požadavky uživatelů, interní nebo externí směrnice, či změny legislativy. ISEP pokrývá správu projektů v širokém rozsahu a s vazbami na další informační systémy MU (zejména personální a ekonomický) – od evidence základních údajů o projektu, přes archivy projektové dokumentace až po lidské zdroje a ekonomiku (pracovníci, výkazy práce, rozpočty, plánování a čerpání zdrojů). K posledním novinkám patří podpora interních projektových soutěží MU. Článek představuje vybrané funkce ISEPu, které autoři považují – i s ohledem na zaměření konference – za nejzajímavější.
Anotace anglicky
ISEP information system for management and administration of projects is Masaryk University's own solution with more than 15 years history. During its development has gone through several stages, responsive to user requests, internal or external directives or amendments to legislation. ISEP covers project management in a wide range with links to other information systems MU (personnel and economic) - from recording the basic information about the project through the archives project documentation to the human resources and economy (workers, timesheets, budgets, planning and use of resources). The latest innovations include support for internal project competitions. The article presents selected feature ISEP, which the authors consider - also with regard to the focus of the conference - the most interesting.
Návaznosti
ROZV/C8/2015, interní kód MUNázev: Rozvoj informačních systémů pro podporu vnitřní kvality VVŠ (Akronym: IS pro vnitřní kvalitu VŠ)
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Rozvoj informačních systémů pro podporu vnitřní kvality VVŠ
VytisknoutZobrazeno: 18. 9. 2024 13:10