ŠINDLER, Michal a Jan ŠIMŮNEK. Vliv technologie přípravy pokrmů na vybrané ukazatele potravin. 2013, s. 59-62. ISBN 978-80-905541-0-8.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Vliv technologie přípravy pokrmů na vybrané ukazatele potravin
Název česky Vliv technologie přípravy pokrmů na vybrané ukazatele potravin
Autoři ŠINDLER, Michal a Jan ŠIMŮNEK.
Vydání od s. 59-62, 4 s. 2013.
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
ISBN 978-80-905541-0-8
Změnil Změnil: Ing. Michal Šindler, učo 416805. Změněno: 4. 10. 2016 09:08.
VytisknoutZobrazeno: 25. 7. 2024 04:13