SOBOTKOVÁ, Irena, Alena SLEZÁČKOVÁ, Kateřina BARTOŠOVÁ a Hana ŠTĚPÁNKOVÁ. 34. Psychologické dny. 2016.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název 34. Psychologické dny
Název anglicky 34th Psychological Days
Autoři SOBOTKOVÁ, Irena (203 Česká republika, garant), Alena SLEZÁČKOVÁ (203 Česká republika, domácí), Kateřina BARTOŠOVÁ (203 Česká republika, domácí) a Hana ŠTĚPÁNKOVÁ (203 Česká republika).
Vydání 2016.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání konference
Obor 50100 5.1 Psychology and cognitive sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14210/16:00091119
Organizační jednotka Filozofická fakulta
Klíčová slova česky Konference; výzkum; teorie; praxe; etika psychologické profese
Klíčová slova anglicky Conference; research; theory; practice; ethics of the psychological profession
Štítky rivok
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnila: Mgr. Marie Skřivanová, učo 262124. Změněno: 2. 4. 2017 21:45.
Anotace
Tradiční celostátní konference s mezinárodní účastí, pořádaná ve spolupráci čtyř subjektů: Českomoravské psychologické společnosti, Slovenské psychologické společnosti, Katedry psychologie FF UP a Katedry psychologie a patopsychologie PdF UP. Tentokrát s názvem Možnosti a hranice psychologie. Jednání probíhalo v plénu i v paralelních sekcích. Součástí programu byl sněm ČMPS a diskusní panel Možnosti a hranice psychologie v medicínských oborech. Své vědecké výsledky a zkušenosti prezentovali odborníci z výzkumných a akademických institucí i odborníci z praxe. Speciální panel byl věnován práci Etické komise ČMPS. Konference přispívá k vývoji psychologie jako vědní oblasti.
Anotace anglicky
The traditional national conference with international participation, organized in the cooperation of four subjects: Czech-Moravian Psychological Society, Slovak Psychological Society, Department of Psychology at Faculty of Arts and Department of Psychology and Patopsychology at Faculty of Education, Palacký University. This time, called Possibilities and limitations of psychology. The conference was conducted in plenary and parallel sections. The program included Assembly of Czech-Moravian Psychological Society and panel discussion about possibilities and limitations of psychology in medical fields. Distinguished experts from research and academic institutions and practitioners as well presented their results and experiences. A special panel was devoted to the activities of Ethic committee. The conference contributes to the development of psychology as a scientific field.
VytisknoutZobrazeno: 19. 9. 2024 11:11