ZVĚŘINA, Ondřej. Chilli: proč pálí a čím hasit. Praha: Výživaservis, 2016, 1 s. ISSN 1211-846X.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Chilli: proč pálí a čím hasit
Název anglicky Chilli: burning (and how to stop it)
Autoři ZVĚŘINA, Ondřej (203 Česká republika, garant, domácí).
Vydání Praha, 1 s. 2016.
Nakladatel Výživaservis
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Přehledové a vzdělávací texty
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14110/16:00091648
Organizační jednotka Lékařská fakulta
ISSN 1211-846X
Klíčová slova anglicky Chilli; Capsaicin
Štítky EL OK
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Ing. Mgr. Věra Pospíšilíková, učo 9005. Změněno: 14. 12. 2016 17:11.
Anotace
Článek pojednává o chilli papričkách a jejich hlavním alkaloidu kapsaicinu.
Anotace anglicky
The article discusses the chilli peppers and their primary alkaloid capsaicin.
VytisknoutZobrazeno: 19. 9. 2024 10:43