BÁRTA, Jan, Veronika BÁRTOVÁ, Adéla BRABCOVÁ, Jiří DIVIŠ, Vendulka HORÁČKOVÁ, Andrea KAMENOVÁ a Zbyněk ZDRÁHAL. Potenciál bílkovin hlíz brambor v rámci rodu Solanum. České Budějovice: Kurent, 2015, 142 s. ISBN 978-80-87111-42-0.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Potenciál bílkovin hlíz brambor v rámci rodu Solanum
Název anglicky Potential of potato proteins within the framework of Solanum genus
Autoři BÁRTA, Jan (203 Česká republika), Veronika BÁRTOVÁ (203 Česká republika), Adéla BRABCOVÁ (203 Česká republika), Jiří DIVIŠ (203 Česká republika), Vendulka HORÁČKOVÁ (203 Česká republika), Andrea KAMENOVÁ (203 Česká republika) a Zbyněk ZDRÁHAL (203 Česká republika, garant, domácí).
Vydání České Budějovice, 142 s. 2015.
Nakladatel Kurent
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Odborná kniha
Obor 10600 1.6 Biological sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
Kód RIV RIV/00216224:14740/15:00094336
Organizační jednotka Středoevropský technologický institut
ISBN 978-80-87111-42-0
Klíčová slova anglicky potatoes; Solanum; proteins; patatin; protease inhibitors; isolation
Štítky rivok
Změnil Změnil: Mgr. Ondrej Šedo, Ph.D., učo 13589. Změněno: 9. 5. 2017 09:44.
Anotace
Kniha shrnuje současné dostupné informace o charakteristice a využití bílkovin bramborových hlíz a zároveň přináší nové informace o vlastním výzkumu autorů se zaměřením na bílkoviny hlíz kulturních a planých druhů brambor.
Anotace anglicky
The book collates present available information on characterisation and utilisation of potato tuber proteins as well as new information originating from the authors own research dealing with potato tuber proteins.
Návaznosti
QI91A069, projekt VaVNázev: Hodnocení potenciálu proteinů planých genotypů brambor pro využití ve šlechtění bramboru (Solanum tuberosum L.) a v biotechnologiích.
Investor: Ministerstvo zemědělství ČR, Hodnocení potenciálu proteinů planých genotypů brambor pro využití ve šlechtění bramboru (Solanum tuberosum L.) a v biotechnologiích, Udržitelný rozvoj agrárního sektoru
VytisknoutZobrazeno: 19. 9. 2024 00:46