ZVĚŘINA, Ondřej. Avokádo: mastňák mezi ovocem. Praha: Výživaservis. 1 s. ISSN 1211-846X. 2017.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Avokádo: mastňák mezi ovocem
Název anglicky Avocado: a greasy sort of fruit
Autoři ZVĚŘINA, Ondřej (203 Česká republika, garant, domácí).
Vydání Praha, 1 s. 2017.
Nakladatel Výživaservis
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Přehledové a vzdělávací texty
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14110/17:00098575
Organizační jednotka Lékařská fakulta
ISSN 1211-846X
Klíčová slova česky avokádo
Klíčová slova anglicky avocado
Štítky EL OK
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Soňa Böhmová, učo 232884. Změněno: 5. 12. 2017 15:57.
Anotace
Článek popisuje složení avokáda a příčiny jeho rychlého hnědnutí po rozkrojení.
Anotace anglicky
The article describes the composition of avocados and the reasons for its rapid browning after slicing.
VytisknoutZobrazeno: 19. 4. 2024 21:15