EN

BODY HEIGHT, BODY COMPOSITION AND LIFESTYLE OF CZECH HIGH SCHOOL STUDENTS

HRAZDÍRA, Eduard, Pavel GRASGRUBER, Zuzana HLAVOŇOVÁ, Jan CACEK, Tomáš KALINA a Dominik BOKŮVKA. BODY HEIGHT, BODY COMPOSITION AND LIFESTYLE OF CZECH HIGH SCHOOL STUDENTS. In Martin Zvonař, Zuzana Sajdlová. Proceedings of the 11th International Conference on Kinanthropology. Brno, Česká republika: Masarykova univerzita, 2017. s. 624-631, 8 s. ISBN 978-80-210-8917-4.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název BODY HEIGHT, BODY COMPOSITION AND LIFESTYLE OF CZECH HIGH SCHOOL STUDENTS
Autoři HRAZDÍRA, Eduard (203 Česká republika, garant, domácí), Pavel GRASGRUBER (203 Česká republika, domácí), Zuzana HLAVOŇOVÁ (203 Česká republika, domácí), Jan CACEK (203 Česká republika, domácí), Tomáš KALINA (203 Česká republika, domácí) a Dominik BOKŮVKA (203 Česká republika, domácí).
Vydání Brno, Česká republika, Proceedings of the 11th International Conference on Kinanthropology, od s. 624-631, 8 s. 2017.
Nakladatel Masarykova univerzita
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor Sport and fitness sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání elektronická verze "online"
WWW URL
Organizační jednotka Fakulta sportovních studií
ISBN 978-80-210-8917-4
Klíčová slova anglicky Body height; body compositon; lifestyle; students; czech
Štítky rivok
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnila: Mgr. Pavlína Roučová, DiS., učo 169540. Změněno: 17. 4. 2019 09:26.
Anotace
The purpose of this anthropometric research, which took place in Moravian high schools between 2015-2017, was to examine the relationship between body height, body composition (measured via bioelectric impedance on the device InBody 720) and some aspects of lifestyle (surveyed via a questionnaire). The target group was high school students aged 17-20 years, from a full range of secondary schools. The research specifically focused on factors that correlated most strongly with body weight and obesity prevalence, which may potentially have very important implications for the preparation of nutritional recommendations in the school catering system.
VytisknoutZobrazeno: 26. 4. 2019 18:06

Další aplikace