SPÁČILOVÁ, Veronika a Martin KROBOT. Competencies of Czech dietitians in the field of food allergies and intolerances. In EFAD Conference 2018. 2018.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Competencies of Czech dietitians in the field of food allergies and intolerances
Název česky Kompetence českých nutričních terapeutů v oblasti potravinových alergií a intolerancí
Autoři SPÁČILOVÁ, Veronika a Martin KROBOT.
Vydání EFAD Conference 2018, 2018.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 30308 Nutrition, Dietetics
Stát vydavatele Nizozemské království
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Klíčová slova česky nutriční terapeut;kompetence;alergie;intolerance
Klíčová slova anglicky dietitian;competence;allergy;intolerance
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Mgr. Martin Krobot, učo 411099. Změněno: 10. 12. 2018 09:34.
Anotace
The poster is dealing with the issue of subjective assessment of dietitians' abilities in the area of food allergies and intolerances. The work is a part of a bachelor thesis of the author.
Anotace česky
Poster uvádí výsledky pilotního výzkumu subjektivního hodnocení kompetencí nutričních terapeutů v oblasti potravinových alergií a intolerancí. Tato práce je součástí bakalářské práce autorky.
VytisknoutZobrazeno: 19. 4. 2024 14:12