MÜHLOVÁ, Klára Hedvika. Doprovodné programy k výstavě „Mapa příběhů – technické dědictví Moravy a Slezska". Koncepce, prováděcí metodika a koordinační plán realizace doprovodných programů k výstavě, v centrální expozici, ve venkovních lokalitách a v síti detašovaných pracovišť. Brno: Technické muzeum v Brně, 2015. Výstava „Mapa příběhů - technické dědictví Moravy a Slezska". Série doprovodných programů k výstavě pro širokou i odbornou veřejnost.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Doprovodné programy k výstavě „Mapa příběhů – technické dědictví Moravy a Slezska". Koncepce, prováděcí metodika a koordinační plán realizace doprovodných programů k výstavě, v centrální expozici, ve venkovních lokalitách a v síti detašovaných pracovišť.
Název česky Výstava „Mapa příběhů – technické dědictví Moravy a Slezska". Koncepce, prováděcí metodika a koordinační plán realizace doprovodných programů k výstavě v centrální expozici, ve venkovních lokalitách a v síti detašovaných pracovišť.
Název anglicky Exhibition "The Map of Stories - Technical Heritage of Moravia and Silesia". Concept, implementation methodology and coordination plan of accompanying programs for exhibition in the central exposition, outdoor locations and network of cooperative units.
Autoři MÜHLOVÁ, Klára Hedvika.
Vydání Brno, Výstava „Mapa příběhů - technické dědictví Moravy a Slezska". Série doprovodných programů k výstavě pro širokou i odbornou veřejnost. 2015.
Nakladatel Technické muzeum v Brně
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Popularizační texty a aktivity
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Filozofická fakulta
Klíčová slova česky Industrializace; technické památky; kulturní dědictví; Technické muzeum v Brně
Klíčová slova anglicky Industrialization; technical monuments; cultural heritage; Technical Museum in Brno
Změnil Změnila: Mgr. Bc. Klára Hedvika Linkovová Mühlová, učo 382735. Změněno: 11. 11. 2018 19:17.
Anotace
Příprava doprovodných programů k výstavě „Mapa příběhů - technické dědictví Moravy a Slezska" Technického muzea v Brně, realizované ve spolupráci s Nár. památkovým ústavem - ÚOP v Ostravě.
Anotace anglicky
Preparation of accompanying programs for the exhibition "Map of Stories - the Technical Heritage of Moravia and Silesia" by the Technical Museum in Brno, realized in cooperation with the National Cultural Heritage Institute in Ostrava.
VytisknoutZobrazeno: 27. 9. 2024 00:22