HRŮZA, Filip, Lenka MATĚJOVÁ, Eduard BAKOŠ, Lucia MAKÝŠOVÁ, Markéta CHALOUPKOVÁ, Jan HRADECKÝ, Veronika TUPÁ, František KALOUDA, Michaela JUROVÁ a Dagmar ŠPALKOVÁ. Samosprávy 2019. 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Samosprávy 2019
Název anglicky Self-governments 2019
Autoři HRŮZA, Filip, Lenka MATĚJOVÁ, Eduard BAKOŠ, Lucia MAKÝŠOVÁ, Markéta CHALOUPKOVÁ, Jan HRADECKÝ, Veronika TUPÁ, František KALOUDA, Michaela JUROVÁ a Dagmar ŠPALKOVÁ.
Vydání 2019.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání konference
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Ekonomicko-správní fakulta
Klíčová slova česky municipality; zemědělství; voda; sucho; finance; smart; marketing; spolupráce obcí
Klíčová slova anglicky municipalities; agriculture; water; drought; finance; smart; marketing; intermunicipal cooperation
Změnil Změnil: Ing. Filip Hrůza, Ph.D., učo 99925. Změněno: 15. 1. 2019 14:11.
Anotace
Dne 10.1.2019 se uskutečnil na Ekonomicko-správní fakultě MU již 4. ročník konference Samosprávy 2019 určené pro zástupce veřejné správy i výzkumného prostředí, v rámci které se prezentují pravidelně dobré praxe a příklady projektů a aktivit zástupců samospráv i ostatních orgánů a vedle toho také vybrané relevantní dílčí výzkumy zástupců akademického prostředí. Konference tak pravidelně slouží jako vhodný prostor pro transfer aktuálních poznatků a informací z výzkumných projektů a aktivit směrem k praxi veřejné správy a naopak. Letos se konference zúčastnilo okolo 170 účasntíků z řad zástupců veřejné správy a akademického prostředí. Hlavními tématy konference byly voda, sucho, kůrovec, finance, PR a marketing, spolupráce obcí, smart cities/village a smart governance.
VytisknoutZobrazeno: 18. 4. 2024 14:59