c 2012

Moodle: Standardní studijní činnosti

SUDICKÝ, Petr

Základní údaje

Originální název

Moodle: Standardní studijní činnosti

Název anglicky

Moodle: Basic Learning Activities

Autoři

Vydání

1. vyd. Brno, E-learning s projektem PROEFES, s. 12-12, 2012

Nakladatel

Masarykova univerzita

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích)

Obor

50300 5.3 Education

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

tištěná verze "print"

Organizační jednotka

Ústav výpočetní techniky

ISBN

978-80-210-6028-9

Klíčová slova česky

e-learning; Moodle; PROEFES

Klíčová slova anglicky

e-learning; Moodle; PROEFES

Štítky

Změněno: 5. 2. 2019 16:41, Mgr. Petr Sudický

Anotace

V originále

Informačně metodická příručka je určena pro pedagogické pracovníky základních a středních škol. Poskytuje informace zaměřené na metodiku a praktické využití informačních technologíí ve škole a seznamuje s projektem PROEFES (Prostředí pro sdílení e-learningových zdrojů a znalostí pro školy Jihomoravského kraje), realizovaného v OP VK. Obsahuje informace o minulosti a současnosti využívání ICT ve vzdělávání, zkušenosti učitelů včetně ukázek jejich práce, tipy pro úspěšné online vzdělávání. Zejména zde ale čtenáři najdou informace o projektu PROEFES: způsob zapojení, anotace nabízených online kurzů, využití virtuálního prostoru LMS Moodle.

Anglicky

The manual is intended for teachers of primary and secondary schools. It provides information focused on methodology and practical application of information and communication technologies at schools and introduces PROEFES project (Environment for sharing e-learning resources and knowledge for schools of South Moravian Region) realized within the Education for Competitiveness Operational Programme (ECOP). It offers information about the past and current use of ICT in education, teacher experience, including samples of their work, tips for successful online learning. Readers, above all, can find here information about the project PROEFES: how to get involved, annotations of online courses, the use of virtual learning environment Moodle.

Návaznosti

CZ.1.07/1.3.41/01.0033, interní kód MU
Název: Prostředí pro sdílení e-learningových zdrojů a znalostí pro školy Jihomoravského kraje (PROEFES) (Akronym: PROEFES)
Investor: Jihomoravský kraj, Prostředí pro sdílení e-learningových zdrojů a znalostí pro školy Jihomoravského kraje (PROEFES), 1.3 Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení