ROHOVÁ, Iveta. Finding the Law Applicable to Unfair Competition in Cross-border Cases: A Battle over Predictability and Legal Certainty? (the EU PIL Perspective). In 2th Biennial International Conference, Timisoara, RO. 2018.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Finding the Law Applicable to Unfair Competition in Cross-border Cases: A Battle over Predictability and Legal Certainty? (the EU PIL Perspective)
Autoři ROHOVÁ, Iveta.
Vydání 2th Biennial International Conference, Timisoara, RO, 2018.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Stát vydavatele Rumunsko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Právnická fakulta
Klíčová slova anglicky unfair competition; private international law; conflict of laws; cross-border torts; Rome II Regulation; predictability; legal certainty
Změnil Změnila: Mgr. Iveta Rohová, učo 325602. Změněno: 8. 2. 2019 11:55.
Návaznosti
MUNI/A/1141/2017, interní kód MUNázev: Teoretické a praktické problémy přeshraničního vymáhání soukromoprávních nároků z nekalosoutěžního jednání a neoprávněných zásahů do práv k duševnímu vlastnictví (Akronym: Nekalá soutěž a PDV v MPS)
Investor: Masarykova univerzita, Teoretické a praktické problémy přeshraničního vymáhání soukromoprávních nároků z nekalosoutěžního jednání a neoprávněných zásahů do práv k duševnímu vlastnictví, DO R. 2020_Kategorie A - Specifický výzkum - Studentské výzkumné projekty
VytisknoutZobrazeno: 23. 7. 2024 14:16