2018
Isolation and characterization of potential lectin from Adenanthera pavonina seeds
SVOBODOVÁ, Žaneta, Lenka MALINOVSKÁ, Ondrej ŠEDO, Jan KOMÁREK, Michaela WIMMEROVÁ et. al.Základní údaje
Originální název
Isolation and characterization of potential lectin from Adenanthera pavonina seeds
Autoři
SVOBODOVÁ, Žaneta (203 Česká republika, domácí), Lenka MALINOVSKÁ (203 Česká republika, domácí), Ondrej ŠEDO (203 Česká republika, domácí), Jan KOMÁREK (203 Česká republika, domácí) a Michaela WIMMEROVÁ (203 Česká republika, garant, domácí)
Vydání
XIX. setkání biochemiků a molekulárních biologů, 2018
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Konferenční abstrakt
Obor
10600 1.6 Biological sciences
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV
RIV/00216224:14310/18:00106540
Organizační jednotka
Přírodovědecká fakulta
ISBN
978-80-210-9069-9
Klíčová slova česky
Adenanthera pavonina;lektin;
Klíčová slova anglicky
Adenanthera pavonina;lectin
Změněno: 8. 3. 2019 11:56, Mgr. Lenka Malinovská, Ph.D.
Anotace
V originále
New potential lectin from legume Adenanthera pavonina was isolated and partially characterized. Several methods were used, including circular dichroism spektroskopy, analytical ultracentrifugation, hemagglutination and glycan array.