a 2018

Isolation and characterization of potential lectin from Adenanthera pavonina seeds

SVOBODOVÁ, Žaneta, Lenka MALINOVSKÁ, Ondrej ŠEDO, Jan KOMÁREK, Michaela WIMMEROVÁ et. al.

Základní údaje

Originální název

Isolation and characterization of potential lectin from Adenanthera pavonina seeds

Autoři

SVOBODOVÁ, Žaneta (203 Česká republika, domácí), Lenka MALINOVSKÁ (203 Česká republika, domácí), Ondrej ŠEDO (203 Česká republika, domácí), Jan KOMÁREK (203 Česká republika, domácí) a Michaela WIMMEROVÁ (203 Česká republika, garant, domácí)

Vydání

XIX. setkání biochemiků a molekulárních biologů, 2018

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Konferenční abstrakt

Obor

10600 1.6 Biological sciences

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Kód RIV

RIV/00216224:14310/18:00106540

Organizační jednotka

Přírodovědecká fakulta

ISBN

978-80-210-9069-9

Klíčová slova česky

Adenanthera pavonina;lektin;

Klíčová slova anglicky

Adenanthera pavonina;lectin
Změněno: 8. 3. 2019 11:56, Mgr. Lenka Malinovská, Ph.D.

Anotace

V originále

New potential lectin from legume Adenanthera pavonina was isolated and partially characterized. Several methods were used, including circular dichroism spektroskopy, analytical ultracentrifugation, hemagglutination and glycan array.