NEDBÁLKOVÁ, Kateřina, Aneta HORÁČKOVÁ, Lenka MALINOVSKÁ a Michaela WIMMEROVÁ. Isolation and characterization of new ricin-B-like lectin from champignon mushroom. In XIX. setkání biochemiků a molekulárních biologů. 2018. ISBN 978-80-210-9069-9.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Isolation and characterization of new ricin-B-like lectin from champignon mushroom
Autoři NEDBÁLKOVÁ, Kateřina, Aneta HORÁČKOVÁ, Lenka MALINOVSKÁ a Michaela WIMMEROVÁ.
Vydání XIX. setkání biochemiků a molekulárních biologů, 2018.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Konferenční abstrakt
Obor 10600 1.6 Biological sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
ISBN 978-80-210-9069-9
Klíčová slova česky žampion;lektin;
Klíčová slova anglicky champignon;lectin
Změnil Změnila: Mgr. Lenka Malinovská, Ph.D., učo 63581. Změněno: 8. 3. 2019 12:08.
Anotace
New potential lectin from champignon mushroom was isolated and partially characterized. This lectin is D-galactose specific and is similar to the lectin domain of ricin, a plant toxin from Ricinus communis.
VytisknoutZobrazeno: 12. 5. 2024 06:13