ŠEVČÍKOVÁ, Kateřina. Kvalita výuky přírodopisu z pohledu žáků a prezentace pozorovacího a posuzovacího nástroje vybraných komponent a charakteristik kvality výuky přírodopisu. In XIV. ročník Mezinárodní vědecké konference EDUCO 2019 - Environmentální vzdělávání a udržitelný rozvoj jako nedílná součást přípravy učitelů přírodovědných, humanitních, zemědělských a příbuzných oborů - 28. - 30. 3. 2019 - Tataranská Štrba (UKF v Nitre a ČZU v Praze) SVK a ČR. 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Kvalita výuky přírodopisu z pohledu žáků a prezentace pozorovacího a posuzovacího nástroje vybraných komponent a charakteristik kvality výuky přírodopisu
Název anglicky Quality of natural science teaching from the viewpoint of pupils and presentation of the observation and assessment tool of selected components and quality characteristics of the teaching of natural history
Autoři ŠEVČÍKOVÁ, Kateřina.
Vydání XIV. ročník Mezinárodní vědecké konference EDUCO 2019 - Environmentální vzdělávání a udržitelný rozvoj jako nedílná součást přípravy učitelů přírodovědných, humanitních, zemědělských a příbuzných oborů - 28. - 30. 3. 2019 - Tataranská Štrba (UKF v Nitre a ČZU v Praze) SVK a ČR, 2019.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky dotazník; kvalita výuky; přírodopis; žáci
Klíčová slova anglicky questionnaire; teaching quality; natural history; pupils
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnila: Mgr. Kateřina Ševčíková, učo 14653. Změněno: 6. 3. 2020 07:44.
Anotace
Mezinárodní konference se zúčastnili vysokoškolští učitelé a další odborníci, kteří se podílejí na vzdělávání učitelů. Tematicky byla konference zaměřena na optimalizaci přírodovědného a zemědělského vyučování, environmentální výchovu a její aplikaci v praxi, kritické myšlení - teorie a praxe vzdělávání a poradenství jako součást formálního vzdělávání.
Anotace anglicky
The international conference was attended by university teachers and other experts involved in teacher education. Thematically, the conference focused on the optimization of science and agricultural education, environmental education and its application in practice, critical thinking - theory and practice of education and counseling as part of formal education.
VytisknoutZobrazeno: 12. 5. 2024 04:58