2020
Modeling the effect of heat treatment on fatty acid composition in home-made olive oil preparations
DORDEVIC, Dani, Ivan KUSHKEVYCH, Simona JANCIKOVA, Sanja CAVAR ZELJKOVIC, Michal ZDARSKY et. al.Základní údaje
Originální název
Modeling the effect of heat treatment on fatty acid composition in home-made olive oil preparations
Autoři
DORDEVIC, Dani (203 Česká republika), Ivan KUSHKEVYCH (804 Ukrajina, domácí), Simona JANCIKOVA (203 Česká republika), Sanja CAVAR ZELJKOVIC (203 Česká republika), Michal ZDARSKY (203 Česká republika) a Lucia HODULOVA (203 Česká republika)
Vydání
Open Life Sciences, 2020, 2391-5412
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
10618 Ecology
Stát vydavatele
Polsko
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Impakt faktor
Impact factor: 0.938
Kód RIV
RIV/00216224:14310/20:00116285
Organizační jednotka
Přírodovědecká fakulta
UT WoS
000564678700001
Klíčová slova anglicky
virgin olive oil; refined olive oil; saturated fatty acids; monounsaturated fatty acids; polyunsaturated fatty acids; cross-correlation analysis
Štítky
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 29. 4. 2021 16:34, Mgr. Marie Šípková, DiS.
Anotace
V originále
The aim of this study was to simulate olive oil use and to monitor changes in the profile of fatty acids in home-made preparations using olive oil, which involve repeated heat treatment cycles. The material used in the experiment consisted of extra virgin and refined olive oil samples.
Návaznosti
MUNI/A/0947/2019, interní kód MU |
|