PAZOUREK, Jiří a Tomáš CRHA. Rapid Determination of Isomaltulose in Food Supplements by HPLC with ELSD. In Horna, A. 19th International Nutrition & Diagnostics Conference (INDC 2019), Prague. Prague: RADANAL, 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Rapid Determination of Isomaltulose in Food Supplements by HPLC with ELSD
Autoři PAZOUREK, Jiří a Tomáš CRHA.
Vydání Prague, 19th International Nutrition & Diagnostics Conference (INDC 2019), Prague, 2019.
Nakladatel RADANAL
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Změnil Změnil: doc. RNDr. Bc. Jiří Pazourek, Ph.D., učo 2356. Změněno: 15. 5. 2021 12:21.
VytisknoutZobrazeno: 24. 5. 2024 03:38