NOVÁKOVÁ, Eva, Robert OSMAN, Jakub TROJAN, Tomáš KREJČÍ a Ondřej ŠERÝ. Specializovaná mapa prioritních institucí, které by dle členů Poradního sboru Rady města Brna pro bezbariérové Brno měly být bezbariérově přístupné. 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Specializovaná mapa prioritních institucí, které by dle členů Poradního sboru Rady města Brna pro bezbariérové Brno měly být bezbariérově přístupné
Název česky Specializovaná mapa prioritních institucí, které by dle členů Poradního sboru Rady města Brna pro bezbariérové Brno měly být bezbariérově přístupné
Název anglicky Specialized map of priority institutions which should be barrier-free accessible (according to Poradní sbor Rady města Brna pro bezbariérové Brno)
Autoři NOVÁKOVÁ, Eva, Robert OSMAN (203 Česká republika, domácí), Jakub TROJAN (203 Česká republika), Tomáš KREJČÍ a Ondřej ŠERÝ (203 Česká republika, domácí).
Vydání 2019.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Cert., akred., schvál. metodiky, specializované mapy, léčebné, památkové postupy
Obor 50700 5.7 Social and economic geography
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Kód RIV RIV/00216224:14310/19:00119983
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
Klíčová slova anglicky physical barriers in space; disability; Brno
Technické parametry Prioritní instituce, které by dle členů Poradního sboru Rady města Brna pro bezbariérové Brno měly být bezbariérově přístupné.
Změnil Změnila: Mgr. Marie Šípková, DiS., učo 437722. Změněno: 12. 12. 2022 13:59.
Anotace
Mapový list je tvořen přehledkou a sedmi mapovými poli. Přehledka zobrazuje katastrální hranici města Brna a jeho částí, všechny priority (tj. místa a areály, které by měly být bezbariérově přístupné), a také polohu všech sedmi mapových polí. Všech sedm mapových polí používá stejný klíč legendy. Zobrazuje nejen samotnou prioritní oblast, ale i přilehlé okolí a v tomto území zobrazuje jak prioritní místa, tak další důležité body, jako zastávky, banky nebo bankomaty. Podkladová vrstva byla vytvořena z dat Open Street Map, referenční souřadnicový systém je S-42 se severní orientací. Data o prioritách vznikla v rámci dotazníkového šetření v Poradním sboru Rady města Brna pro bezbariérové Brno.
Anotace anglicky
The map was created thanks to a project No. TL01000013 Strategic tools for building a barrier-free city of the Technology Agency of the Czech Republic. It shows seven top priority areas for removing barriers in space.
Návaznosti
TL01000013, projekt VaVNázev: Strategické nástroje pro utváření bezbariérového prostoru města
Investor: Technologická agentura ČR, Strategické nástroje pro utváření bezbariérového prostoru města
VytisknoutZobrazeno: 5. 5. 2024 14:38