KREJČÍ, Tomáš, Eva NOVÁKOVÁ, Jakub TROJAN, Milena ANTONOVIČOVÁ, Robert OSMAN a Ondřej ŠERÝ. Specializovaná mapa prioritních tras a prioritních bezbariérových realizací pro akční plán bezbariérovosti. 2021.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Specializovaná mapa prioritních tras a prioritních bezbariérových realizací pro akční plán bezbariérovosti
Název česky Specializovaná mapa prioritních tras a prioritních bezbariérových realizací pro akční plán bezbariérovosti
Název anglicky Specialised map of priority routes and priority barrier-free implementations for the Accessibility Action Plan
Autoři KREJČÍ, Tomáš, Eva NOVÁKOVÁ, Jakub TROJAN (203 Česká republika), Milena ANTONOVIČOVÁ, Robert OSMAN (203 Česká republika, domácí) a Ondřej ŠERÝ (203 Česká republika, domácí).
Vydání 2021.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Cert., akred., schvál. metodiky, specializované mapy, léčebné, památkové postupy
Obor 50700 5.7 Social and economic geography
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Kód RIV RIV/00216224:14310/21:00119986
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
Klíčová slova anglicky physical barriers in space; disability; Brno
Technické parametry Zobrazuje jednu vybranou prioritní trasu v každé ze sedmi, resp. šesti, lokalit na území Brna a detailní popis na ní se vyskytujících bariér.
Změnil Změnila: Mgr. Marie Šípková, DiS., učo 437722. Změněno: 12. 12. 2022 13:59.
Anotace
Mapový list je tvořen přehledkou a sedmi situačními plánky. Přehledka lokalizuje zájmová území v prostoru katastru města Brna, podkladová vrstva byla vytvořena z dat Open Street Map. V detailním záběru je dále zobrazeno sedm lokalit s podkladem ortofota (ČÚZK). V každé ze šesti lokalit je zvýrazněna jedna vytipovaná prioritní trasa a na ní vyneseny detailní informace o bodových i liniových bariérách v prostoru vč. předpokládané náročnosti jejího odstranění. Sedmá lokalita nebyla zpracována, neboť v ní právě probíhá komplexní rekonstrukce celého prostoru. Referenční souřadnicový systém celého mapového listu je S-42. Data o bariérách vznikla při vlastním terénním průzkumu.
Anotace anglicky
The map was created thanks to a project No. TL01000013 Strategic tools for building a barrier-free city of the Technology Agency of the Czech Republic. It shows one selected priority route in each of the seven (respectively six) locations in Brno and a detailed description of the barriers occurring on it.
Návaznosti
TL01000013, projekt VaVNázev: Strategické nástroje pro utváření bezbariérového prostoru města
Investor: Technologická agentura ČR, Strategické nástroje pro utváření bezbariérového prostoru města
VytisknoutZobrazeno: 12. 9. 2024 09:58