TRNKOVÁ, Libuše, René KIZEK, Lenka HURTOVÁ a Luděk HŘIVNA. Hliník v potravinách rostlinného původu. In 51.Zjazd chemických společností. 1. vyd. Nitra: Slovenská technická univerzita v Bratislavě, 1999, s. 200. ISBN 80-227-1250-7.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Hliník v potravinách rostlinného původu
Název anglicky Aluminium in food
Autoři TRNKOVÁ, Libuše, René KIZEK, Lenka HURTOVÁ a Luděk HŘIVNA.
Vydání 1. vyd. Nitra, 51.Zjazd chemických společností, s. 200-200, 1999.
Nakladatel Slovenská technická univerzita v Bratislavě
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 10406 Analytical chemistry
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
ISBN 80-227-1250-7
Klíčová slova anglicky aluminium; food
Štítky aluminium, food
Změnil Změnil: prof. Ing. René Kizek, DrSc., MBA, učo 6613. Změněno: 6. 10. 1999 11:45.
VytisknoutZobrazeno: 24. 7. 2024 10:17