LEFNEROVÁ, Danuše a Jan ŠIMŮNEK. Plísně v potravinách a jejich genotoxické riziko. In Sborník z 22.pracovních dnů společnosti pro mutagenezi v zevním prostředí:nové poznatky v genetické toxikologii. 1. vyd. Brno: IDVPZ, 1999, s. 19.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Plísně v potravinách a jejich genotoxické riziko
Název anglicky The fungi in food and their genotoxic risk
Autoři LEFNEROVÁ, Danuše a Jan ŠIMŮNEK.
Vydání 1. vyd. Brno, Sborník z 22.pracovních dnů společnosti pro mutagenezi v zevním prostředí:nové poznatky v genetické toxikologii, s. 19-19, 1999.
Nakladatel IDVPZ
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 30304 Public and environmental health
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Změnil Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 21. 12. 1999 12:29.
VytisknoutZobrazeno: 24. 9. 2024 03:31