SEDLÁČKOVÁ, Jitka, Lenka TÓTHOVÁ, Nicola NUNN a JunHui YANG. DEAFinitely English. Online materials for teachers of English as a Foreign Language for Deaf, deaf and hard of hearing students. Online. 1., elektronické vyd. Brno: Masarykova univerzita, 2022, 153 s. ISBN 978-80-280-0141-4.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název DEAFinitely English. Online materials for teachers of English as a Foreign Language for Deaf, deaf and hard of hearing students
Název česky DEAFinitely English – Angličtina pro neslyšící. Online materiály pro učitele angličtiny jako cizího jazyka a výuku neslyšících / neslyšících a nedoslýchavých studentů
Autoři SEDLÁČKOVÁ, Jitka, Lenka TÓTHOVÁ, Nicola NUNN a JunHui YANG.
Vydání 1., elektronické vyd. Brno, 153 s. 2022.
Nakladatel Masarykova univerzita
Další údaje
Typ výsledku Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích)
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání elektronická verze "online"
WWW Čítárna Munispace
ISBN 978-80-280-0141-4
Klíčová slova česky výuka angličtiny, neslyšící
Klíčová slova anglicky language education, Deaf
Štítky Munipress
Změnil Změnila: Mgr. Martina Švaříčková Hlavatá, učo 13047. Změněno: 3. 11. 2022 09:55.
Anotace
The intention of this resource pack is to contribute to the language education of Deaf, deaf and hard of hearing (D/d/hh) students in post-secondary education. In general terms, the materials provide theoretical background for teaching languages to D/d/hh students and their engagement in study stays abroad as well as practical booklets, which focus on the possibilities of teaching reading, writing and developing study skills in D/d/hh learners.
Anotace česky
Sada materiálů pro učitele angličtiny, kteří pracují se studenty se sluchovým postižením. Obsahuje teoretické poučení k výuce jazyků pro studenty se sluchovým postižením a praktické průvodce pro učitele, které se zaměřují na možnosti výuky čtení a psaní. Materiály jsou doplněny o praktické ukázky možných aktivit.
VytisknoutZobrazeno: 27. 4. 2024 00:42