STADLEROVÁ, Hana. Regionální témata jako inspirace pro realizaci kurikula výtvarné výchovy na 1. stupni ZŠ a v předškolním vzdělávání – příklady dobré praxe. In Regional issues as inspiration for implementing Art curriculum at the first stage of primary school and pre-school – examples of good practice. 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Regionální témata jako inspirace pro realizaci kurikula výtvarné výchovy na 1. stupni ZŠ a v předškolním vzdělávání – příklady dobré praxe
Autoři STADLEROVÁ, Hana.
Vydání Regional issues as inspiration for implementing Art curriculum at the first stage of primary school and pre-school – examples of good practice. 2022.
Další údaje
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Klíčová slova česky regionální kultura; vzdělávání; zprostředkování kultury a umění; dobrá praxe
Klíčová slova anglicky regional culture; education; mediation of culture and art; good practice
Změnil Změnila: doc. PaedDr. Hana Stadlerová, Ph.D., učo 26587. Změněno: 31. 1. 2023 14:23.
Anotace
Přednáška představila inspirativní umělecké a pedagogické projekty inspirované regionální kulturou a uměním. Přednáška se uskutečnila v rámci výukové stáže Erasmus+ na PdF UK v Bratislavě.
Anotace anglicky
The lecture presented inspiring artistic and pedagogical projects inspired by regional culture and art. The lecture took place as part of the Erasmus+ teaching internship at PdF UK in Bratislava.
VytisknoutZobrazeno: 20. 5. 2024 07:01