2022
Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb
BURSOVÁ, Š., L. NECIDOVÁ, K. BARTÁKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ et. al.Základní údaje
Originální název
Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb
Název česky
Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb
Název anglicky
Packaging and storage as a factor affecting selected quality parameters of fresh fish
Autoři
BURSOVÁ, Š., L. NECIDOVÁ, K. BARTÁKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, H. BUCHTOVÁ, M. KLIMEŠOVÁ a L. VORLOVÁ
Vydání
od s. 30–37, 8 s. 2022
Nakladatel
Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Další údaje
Typ výsledku
Stať ve sborníku
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Změněno: 1. 2. 2023 00:21, RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D.
Návaznosti
QK21020245, projekt VaV |
|