D 2022

Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb

BURSOVÁ, Š., L. NECIDOVÁ, K. BARTÁKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ et. al.

Základní údaje

Originální název

Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb

Název česky

Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb

Název anglicky

Packaging and storage as a factor affecting selected quality parameters of fresh fish

Autoři

BURSOVÁ, Š., L. NECIDOVÁ, K. BARTÁKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, H. BUCHTOVÁ, M. KLIMEŠOVÁ a L. VORLOVÁ

Vydání

od s. 30–37, 8 s. 2022

Nakladatel

Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach

Další údaje

Typ výsledku

Stať ve sborníku

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství
Změněno: 1. 2. 2023 00:21, RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D.

Návaznosti

QK21020245, projekt VaV
Název: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
Investor: Ministerstvo zemědělství ČR, Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil