PANČOCHA, Karel, Helena VAĎUROVÁ a Sheri Leigh KINGSDORF. Webový portál Telepractice. 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Webový portál Telepractice
Název česky Webový portál Telepractice
Název anglicky Web portal Telepractice
Autoři PANČOCHA, Karel (203 Česká republika, garant, domácí), Helena VAĎUROVÁ (203 Česká republika, domácí) a Sheri Leigh KINGSDORF (840 Spojené státy, domácí).
Vydání 2022.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Popularizační texty a aktivity
Obor 50302 Education, special
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Kód RIV RIV/00216224:14410/22:00129609
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky online intervence; aplikovaná behaviorální analýza; autismus
Klíčová slova anglicky online intervetion; applied behavioral analysis; autism
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: prof. PhDr. Karel Pančocha, Ph.D., M.Sc., učo 42604. Změněno: 20. 3. 2023 14:55.
Anotace
Webový portál pro podporu rodin využívající Telepractice intervence u dětí s NP. Portál poslouží jako podpůrná platforma pro rodiny dětí s NP a terapeuty poskytující online podporu těmto rodinám. Na portálu budou umístěna instruktážní videa týkající se jak intervencí, tak ICT podpory, manuály a materiály potřebné k zahájení a dlouhodobému vedení behaviorálních intervencí. Materiály se zaměří jak na samotné provádění intervence, tak na její právní a administrativní podporu a sdílení dobré praxe.
Anotace anglicky
A web portal to support families using Telepractice interventions for children with NP. The portal will serve as a support platform for families of children with NP and therapists providing online support to these families. The portal will include instructional videos on both interventions and ICT support, manuals and materials needed to initiate and sustain behavioral interventions. The materials will focus on the actual implementation of the intervention as well as on its legal and administrative support and sharing of good practice.
Návaznosti
TL04000069, projekt VaVNázev: Telepractice – podpora rodičů a dětí s neurovývojovým postižením v domácím prostředí (Akronym: TeleChildSupport)
Investor: Technologická agentura ČR, Telepractice – podpora rodičů a dětí s neurovývojovým postižením v domácím prostředí
VytisknoutZobrazeno: 1. 5. 2024 09:19