POKORNÁ, Alena, Jan KONEČNÝ, Pavel VACENOVSKÝ, Zdeněk ZÍTKA, Hana VRTĚLOVÁ a Pavel KAPOUN. Aktivně sportuj s Mjunion. 2021.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Aktivně sportuj s Mjunion
Název česky Aktivně sportuj s Mjunion
Název anglicky Actively do sports with Mjunion
Autoři POKORNÁ, Alena, Jan KONEČNÝ, Pavel VACENOVSKÝ, Zdeněk ZÍTKA, Hana VRTĚLOVÁ a Pavel KAPOUN.
Vydání 2021.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Přehledové a vzdělávací texty
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW Sportuj s MjUNI | MjUNIon
Organizační jednotka Fakulta sportovních studií
Klíčová slova česky Balanční cvičení,rovnováha, Jógové protažení, Tanec, In-line bruslení, Sportovní hry, létající talíř, Běh.GPS umění s aplikací strava
Klíčová slova anglicky Balance exercises,balance, Yoga stretching, Dancing, In-line skating, Sports games,flying saucer, Running,GPS art with diet app
Změnil Změnila: Mgr. Alena Pokorná, Ph.D., učo 10350. Změněno: 6. 6. 2023 22:47.
Anotace
Sportuj aktivně s MjUNI Baví tě jakýkoliv druh pohybu a přemýšlíš, že vyzkoušíš sport, který jsi doposud neměl/a možnost ochutnat? Chceme Ti představit 6 různých sportů, které můžeš vyzkoušet sám/sama anebo se svými kamarády. In liny, zábavný běh s aplikací Strava, jógu, tanec, balanční cvičení anebo netradiční sportovní hry jsou druhy sportu, se kterými můžeš začít ihned. Tak si vyber, jdi do toho a sportuj aktivně s námi! Pohyb je důležitý pro tvé zdraví!
Anotace anglicky
Do active sports with MjUNI Do you enjoy any kind of movement and are you thinking about trying a sport that you have not had the opportunity to taste before? We would like to introduce you to 6 different sports that you can try alone or with your friends. In line, fun running with the Strava app, yoga, dancing, balance exercises or non-traditional sports games are the types of sport you can start with immediately. So choose, go ahead and do sports actively with us! Movement is important for your health!
VytisknoutZobrazeno: 27. 7. 2024 14:21