SPURNÁ, Michaela a Petr KNECHT. Souhrnná výzkumná zpráva. Geo4tea. Brno: Munipress, 2023, 10 s. 1. ISBN 978-80-88246-48-0.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Souhrnná výzkumná zpráva. Geo4tea
Název česky Souhrnná výzkumná zpráva. Geo4tea
Název anglicky Research summary report. Geo4tea
Autoři SPURNÁ, Michaela (203 Česká republika, garant, domácí) a Petr KNECHT (203 Česká republika, domácí).
Vydání Brno, 10 s. 1. 2023.
Nakladatel Munipress
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Výzkumná zpráva
Obor 50301 Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems]
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW Elektronická publikace Souhrnné výzkumné zprávy vydané eMUNI pomocí PUBLI.cz
Kód RIV RIV/00216224:14410/23:00134494
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
ISBN 978-80-88246-48-0
Klíčová slova česky souhrnná zpráva; aplikovaný výzkum; geo4tea; experimentální vývoj; pojetí geografického vzdělávání
Klíčová slova anglicky summary report; applied research; geo4tea; experimental development; conceptions of geography teaching
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Mgr. Daniela Marcollová, učo 111148. Změněno: 23. 1. 2024 14:03.
Anotace
Souhrnná výzkumná zpráva je jedním z výstupů projektu aplikovaného výzkumu Vývoj on-line platformy pro podporu profesního růstu studentů učitelství a učitelů geografie: diagnostický nástroj pro identifikaci pojetí výuky. Souhrnná výzkumná zpráva shrnuje výsledky řešení projektu a vyjadřuje se k naplnění stanovených cílů projektu. Součástí zprávy je stručné zdůvodnění potřeby výzkumu, teoretická východiska, popis vývoje, tvorby a ověřování diagnostického nástroje, reflexe zkušeností s využitím nástroje na základě analýzy dat uživatelů a ukázky praktických příkladů využití diagnostického nástroje.
Anotace anglicky
The summary research report represents a key output of the applied research project titled "Development of an online platform supporting pre-service and in-service geography teachers' professional development: A diagnostic tool for identifying conceptions of geography teaching." This report provides a concise overview of the project's findings and assesses the extent to which the project's objectives were achieved. The report encompasses several crucial elements, including a brief rationale for the research, a theoretical foundation, a detailed account of the development, creation, and validation process of the diagnostic tool, an insightful analysis of user data to reflect on the tool's usability, and practical instances demonstrating the application of the diagnostic tool.
Návaznosti
TL05000033, projekt VaVNázev: Vývoj on-line platformy pro podporu profesního růstu studentů učitelství a učitelů geografie: diagnostický nástroj pro identifikaci pojetí výuky (Akronym: DiGePo)
Investor: Technologická agentura ČR, Vývoj on-line platformy pro podporu profesního růstu studentů učitelství a učitelů geografie: diagnostický nástroj pro identifikaci pojetí výuky
VytisknoutZobrazeno: 17. 7. 2024 17:15