VLČKOVÁ, Kateřina. Členka - Programová rada (programy Německý jazyk se zaměřením na vzdělávání a Učitelství německého jazyka pro základní školy) (Member - Board (programmes German Language for Education and Lower Secondary School Teacher Training in German Language)). Programová rada (programy Německý jazyk se zaměřením na vzdělávání a Učitelství německého jazyka pro základní školy), 2023 - 2023.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Členka - Programová rada (programy Německý jazyk se zaměřením na vzdělávání a Učitelství německého jazyka pro základní školy)
Name (in English) Member - Board (programmes German Language for Education and Lower Secondary School Teacher Training in German Language)
Authors VLČKOVÁ, Kateřina.
Edition 2023 - 2023.
Publisher Programová rada (programy Německý jazyk se zaměřením na vzdělávání a Učitelství německého jazyka pro základní školy)
Other information
Original language Czech
Type of outcome Membership in academic boards, specialist panels, and other similar bodies
Field of Study 50300 5.3 Education
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit Faculty of Education
Keywords (in Czech) programová rada
Keywords in English board
Changed by Changed by: doc. Mgr. et Mgr. Kateřina Vlčková, Ph.D., učo 23594. Changed: 10/1/2024 17:11.
Abstract
Členka - Programová rada (programy Německý jazyk se zaměřením na vzdělávání a Učitelství německého jazyka pro základní školy)
Abstract (in English)
Member - Board (programmes German Language for Education and Lower Secondary School Teacher Training in German Language)
PrintDisplayed: 22/7/2024 20:29