ŠERÁKOVÁ, Hana a Anna MECERODOVÁ. Tělovýchovné chvilky pro 5. až 6. ročník ZŠ: Cvičení se superhrdiny. 1. vyd. Brno: Masarykova univerzita, 2024. Elportál. ISSN 1802-128X.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Tělovýchovné chvilky pro 5. až 6. ročník ZŠ: Cvičení se superhrdiny
Název česky Tělovýchovné chvilky pro 5. až 6. ročník ZŠ: Cvičení se superhrdiny
Název anglicky Physical education moments for the 5th to 6th grade of elementary school: Exercise with superheroes
Autoři ŠERÁKOVÁ, Hana a Anna MECERODOVÁ.
Vydání 1. vyd. Brno, Elportál, 2024.
Nakladatel Masarykova univerzita
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Učebnice
Obor 50301 Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems]
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW html url
ISSN 1802-128X
Klíčová slova česky tělovýchovná chvilka; cvičení na židlích; držení těla; kompenzační cvičení; superhrdina; cvičení pro děti
Klíčová slova anglicky movement break; chair exercises; posture; compensatory exercises; superhero; exercises for children
Změnil Změnila: Mgr. Hana Šeráková, Ph.D., učo 18076. Změněno: 17. 4. 2024 20:15.
Anotace
Multimediální elektronická publikace Tělovýchovné chvilky pro 5. až 6. ročník ZŠ: Cvičení se superhrdiny se zaměřuje na možnosti zařazení pohybu do výuky v hodinách na 1. a 2. stupni základních škol. V úvodní části přináší základní informace o podpůrně pohybovém systému, držení těla, kompenzačních cvičeních, tělovýchovných chvilkách, motivaci a základních pozicích. V následujících částech představuje soubor pohybových námětů pro tělovýchovné chvilky, motivační karty a také test znalostí.
Anotace anglicky
The multimedia electronic publication focuses on the possibilities of including exercise in lessons in the 1st and 2nd grade of elementary schools. In the introductory part, it provides basic information about the supportive movement system, body posture, compensatory exercises, movement breaks, motivation and basic positions. In the following sections, it presents a set of movement topics for physical education moments, motivational cards and also a knowledge test.
VytisknoutZobrazeno: 6. 5. 2024 18:57