2000
Oxidase activity of Yarrowia lipolytica W1 cells
FORMÁNEK, Pavel a Dana HORÁKOVÁZákladní údaje
Originální název
Oxidase activity of Yarrowia lipolytica W1 cells
Autoři
FORMÁNEK, Pavel a Dana HORÁKOVÁ
Vydání
Scripta Fac.Sci.Nat.Univ.Masaryk.Brun. Brno, MU v Brně, 2000, 80-210-2389-9
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
10600 1.6 Biological sciences
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV
RIV/00216224:14310/00:00003028
Organizační jednotka
Přírodovědecká fakulta
Klíčová slova anglicky
oxidase activity
Štítky
Změněno: 28. 2. 2001 13:19, RNDr. Danuška Horáková, CSc.
Anotace
V originále
Oxidase activity of the yeast Y.lipolytica slowly decreases beginning with the temperature 45C and lower and the pH of the environment begins to inhibit the oxidase activity from value of 8.1. The cells exposed to 4C and neutral pH preserve their oxidase activity for 20 days.
Návaznosti
MSM 143100005, záměr |
|