J 2000

Oxidase activity of Yarrowia lipolytica W1 cells

FORMÁNEK, Pavel a Dana HORÁKOVÁ

Základní údaje

Originální název

Oxidase activity of Yarrowia lipolytica W1 cells

Autoři

FORMÁNEK, Pavel a Dana HORÁKOVÁ

Vydání

Scripta Fac.Sci.Nat.Univ.Masaryk.Brun. Brno, MU v Brně, 2000, 80-210-2389-9

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Obor

10600 1.6 Biological sciences

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Kód RIV

RIV/00216224:14310/00:00003028

Organizační jednotka

Přírodovědecká fakulta

Klíčová slova anglicky

oxidase activity

Štítky

Změněno: 28. 2. 2001 13:19, RNDr. Danuška Horáková, CSc.

Anotace

V originále

Oxidase activity of the yeast Y.lipolytica slowly decreases beginning with the temperature 45C and lower and the pH of the environment begins to inhibit the oxidase activity from value of 8.1. The cells exposed to 4C and neutral pH preserve their oxidase activity for 20 days.

Návaznosti

MSM 143100005, záměr
Název: Strukturně-funkční vztahy biomolekul a jejich role v metabolismu
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Strukturně-funkční vztahy biomolekul a jejich role v metabolismu