JUŘÍKOVÁ, Jana, Jan POKORNÝ, Jana DOSTÁLOVÁ a Lenka DURANOVÁ. Preferencje dodatków do potraw mięsnych w zakładach żywienia zbiorowego. 1. vyd. Warszawa: Szkoła główna gospodarstwa wiejskiego, 2004, s. 563 - 568. ISBN 83-7244-560-5.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Preferencje dodatków do potraw mięsnych w zakładach żywienia zbiorowego
Název česky Preference příloh k masitým pokrmům v jídelnách společného stravování
Název anglicky Preference of Side-dish to meat meal in Dining Halls
Autoři JUŘÍKOVÁ, Jana, Jan POKORNÝ, Jana DOSTÁLOVÁ a Lenka DURANOVÁ.
Vydání 1. vyd. Warszawa, od s. 563 - 568, 6 s. 2004.
Nakladatel Szkoła główna gospodarstwa wiejskiego
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Fakulta sportovních studií
ISBN 83-7244-560-5
Klíčová slova anglicky nutrition; dining hall; lunch; meat; side-dish to meat meal; favorite meal
Štítky dining hall, favorite meal, lunch, meat, nutrition, side-dish to meat meal
Změnil Změnila: Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D., učo 133370. Změněno: 27. 1. 2005 16:24.
VytisknoutZobrazeno: 26. 4. 2024 22:17