TŘÍSKA, Jan, Marie KYSELÁKOVÁ, Jiří TOTUŠEK, Naděžda VRCHOTOVÁ, Danuše LEFNEROVÁ, Josef BALÍK a Miroslav VEVERKA. Resveratrol in Moravian wines. In Euro Conference- Modern Analytical Methods for Food and Beverage Authentication II. Lednice, 2002.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Resveratrol in Moravian wines
Autoři TŘÍSKA, Jan, Marie KYSELÁKOVÁ, Jiří TOTUŠEK, Naděžda VRCHOTOVÁ, Danuše LEFNEROVÁ, Josef BALÍK a Miroslav VEVERKA.
Vydání Lednice, Euro Conference- Modern Analytical Methods for Food and Beverage Authentication II, 2002.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 10406 Analytical chemistry
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Změnil Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 23. 3. 2005 11:27.
VytisknoutZobrazeno: 27. 7. 2024 14:48