HOFMAN, Jakub, Jiří ŠVIHÁLEK, Martin NEČAS a Ivan HOLOUBEK. Evaluation the functional diversity of soil microbial communities using a BIOLOG method: in situ and laboratory studies. In Integrated sediment and soil assessment, the 3rd International Workshop of EU-DG Research Centre of Excellence for Environmental Chemistry and Ecotoxicology. 2005.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Evaluation the functional diversity of soil microbial communities using a BIOLOG method: in situ and laboratory studies
Název česky Hodnocení funkční diverzity půdních mikroorganismů
Autoři HOFMAN, Jakub (203 Česká republika, garant), Jiří ŠVIHÁLEK (203 Česká republika), Martin NEČAS (203 Česká republika) a Ivan HOLOUBEK (203 Česká republika).
Vydání Integrated sediment and soil assessment, the 3rd International Workshop of EU-DG Research Centre of Excellence for Environmental Chemistry and Ecotoxicology. 2005.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Konferenční abstrakt
Obor 10511 Environmental sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14310/05:00014681
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
Klíčová slova anglicky soil; BIOLOG; microorganisms
Štítky POPs, soil
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: prof. RNDr. Jakub Hofman, Ph.D., učo 22745. Změněno: 24. 2. 2010 22:06.
Anotace
Evaluation the functional diversity of soil microbial communities using a BIOLOG method: in situ and laboratory studies Evaluation the functional diversity of soil microbial communities using a BIOLOG method: in situ and laboratory studies
Návaznosti
MSM0021622412, záměrNázev: Interakce mezi chemickými látkami, prostředím a biologickými systémy a jejich důsledky na globální, regionální a lokální úrovni (INCHEMBIOL) (Akronym: INCHEMBIOL)
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Interakce mezi chemickými látkami, prostředím a biologickými systémy a jejich důsledky na globální , regionální a lokální úrovni
VytisknoutZobrazeno: 26. 4. 2024 07:58