TŘÍSKA, J, N VRCHOTOVÁ, M HOUŠKA, J STROHALM, J TOTUŠEK, D LEFNEROVÁ, P GŘESOVÁ a K LOUČKOVÁ. Vliv zpracování a konzervace na obsah sulforafanu v brokolici a v ovocno-brokolicové šťávě. In XXXVI. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Skalský dvůr u Bystřice nad Pernštejnem, 2005. ISBN poster.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Vliv zpracování a konzervace na obsah sulforafanu v brokolici a v ovocno-brokolicové šťávě
Autoři TŘÍSKA, J, N VRCHOTOVÁ, M HOUŠKA, J STROHALM, J TOTUŠEK, D LEFNEROVÁ, P GŘESOVÁ a K LOUČKOVÁ.
Vydání Skalský dvůr u Bystřice nad Pernštejnem, XXXVI. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, 2005.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Lékařská fakulta
ISBN poster
Změnil Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 8. 2. 2006 13:13.
VytisknoutZobrazeno: 1. 9. 2024 01:47