TŘÍSKA, J, N VRCHOTOVÁ, M HOUŠKA, J STROHALM, J TOTUŠEK, D LEFNEROVÁ, P GŘESOVÁ a K LOUČKOVÁ. Vliv zpracování a konzervace na obsah sulforafanu v brokolici a v ovocno-brokolicové šťávě. In XXXVI. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Skalský dvůr u Bystřice nad Pernštejnem, 2005. ISBN poster. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inproceedings{623386, author = {Tříska, J and Vrchotová, N and Houška, M and Strohalm, J and Totušek, J and Lefnerová, D and Gřesová, P and Loučková, K}, address = {Skalský dvůr u Bystřice nad Pernštejnem}, booktitle = {XXXVI. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin}, language = {cze}, location = {Skalský dvůr u Bystřice nad Pernštejnem}, isbn = {poster}, title = {Vliv zpracování a konzervace na obsah sulforafanu v brokolici a v ovocno-brokolicové šťávě}, year = {2005} }
TY - JOUR ID - 623386 AU - Tříska, J - Vrchotová, N - Houška, M - Strohalm, J - Totušek, J - Lefnerová, D - Gřesová, P - Loučková, K PY - 2005 TI - Vliv zpracování a konzervace na obsah sulforafanu v brokolici a v ovocno-brokolicové šťávě CY - Skalský dvůr u Bystřice nad Pernštejnem SN - poster ER -
TŘÍSKA, J, N VRCHOTOVÁ, M HOUŠKA, J STROHALM, J TOTUŠEK, D LEFNEROVÁ, P GŘESOVÁ a K LOUČKOVÁ. Vliv zpracování a konzervace na obsah sulforafanu v brokolici a v ovocno-brokolicové šťávě. In \textit{XXXVI. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin}. Skalský dvůr u Bystřice nad Pernštejnem, 2005. ISBN~poster.
|