TŘÍSKA, J, N VRCHOTOVÁ, M HOUŠKA, J STROHALM, J TOTUŠEK, D LEFNEROVÁ, P GŘESOVÁ a K LOUČKOVÁ. Sulforaphane content in vegetable juices of brassiceae family. In Vitamins. Pardubice. ISBN The abstr.book. 2005.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Sulforaphane content in vegetable juices of brassiceae family
Autoři TŘÍSKA, J, N VRCHOTOVÁ, M HOUŠKA, J STROHALM, J TOTUŠEK, D LEFNEROVÁ, P GŘESOVÁ a K LOUČKOVÁ.
Vydání Pardubice, Vitamins, 2005.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Lékařská fakulta
ISBN The abstr.book
Změnil Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 8. 2. 2006 13:39.
VytisknoutZobrazeno: 28. 3. 2024 09:43