Zavádění systému kritických bodů (HACCP) : základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů
VOLDŘICH, Michal. Zavádění systému kritických bodů (HACCP) : základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů. 1. vyd. Praha: ÚZPI-Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2000, 96 s. ISBN 8072710044. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Zavádění systému kritických bodů (HACCP) : základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů |
Autoři | VOLDŘICH, Michal. |
Vydání | 1. vyd. Praha, 96 s. 2000. |
Nakladatel | ÚZPI-Ústav zemědělských a potravinářských informací |
Další údaje | |
---|---|
ISBN | 8072710044 |
Změnil | Záznam byl importován z knihovního systému. Změněno: 17. 7. 2023 04:49. |
VytisknoutZobrazeno: 18. 10. 2024 03:07