KOPŘIVOVÁ, Jitka a Igor JADVIDŽÁK. Stav zdravotně oslabených žáků a studentů ve školní zdravotní tělovýchově v regionu Jižní Morava. In Současný stav vyučovacího předmětu udravotní tělesná výchova na základních a středních školách. 1. vyd. Praha: FTVS UK Praha, 2005, s. 25-29. ISBN 80-86317-37-4.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Stav zdravotně oslabených žáků a studentů ve školní zdravotní tělovýchově v regionu Jižní Morava
Název česky zdravotně oslabených žáků a studentů ve školní zdravotní tělovýchově v regionu Jižní Morava
Název anglicky The state of healthly weakened pupils and students in the Healthy physical education at schools in the region of South Moravia
Autoři KOPŘIVOVÁ, Jitka a Igor JADVIDŽÁK.
Vydání 1. vyd. Praha, Současný stav vyučovacího předmětu udravotní tělesná výchova na základních a středních školách, od s. 25-29, 5 s. 2005.
Nakladatel FTVS UK Praha
Další údaje
Typ výsledku Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Fakulta sportovních studií
ISBN 80-86317-37-4
Klíčová slova anglicky Healthly weakened pupils, healthy physical education, basic schools, secundary schools
Změnil Změnila: doc. PaedDr. Jitka Kopřivová, CSc., učo 2108. Změněno: 1. 11. 2006 15:47.
Anotace
Výsledky tříletého šetření o stavu zdravotní tělesné výchovy na základních a středních školách v regionu Jižní Morava jako součást projektu MŠMT LS0306 pod názvem "Systematické smonitorování stavu zdravotně oslabených žáků a studentů ve školní zdravotní tělesné výchově a návrhy na její zlepšení ve vzdělávacím systému České republiky".
Anotace česky
Výsledky tříletého šetření o stavu zdravotní tělesné výchovy na základních a středních školách v regionu Jižní Morava jako součást projektu MŠMT LS0306 pod názvem "Systematické monitorování stavu zdravotně oslabených žáků a studentů ve školní zdravotní tělesné výchově a návrhy na její zlepšení ve vzdělávacím systému České republiky".
Anotace anglicky
Results of 3months investigation about the state of healthy physical education at basic and scundary schools in the region of South Moravia as a part of project of Ministry of Education LS0306 "Systematic monitoring of state of healthly weakened pupils and students in the healthy physical eduvation at schools and suggestions to improve the czech educational system.
VytisknoutZobrazeno: 18. 7. 2024 21:24