MIKULCOVÁ, Andrea, Ivana MÁROVÁ, Renata MIKULÍKOVÁ a Jitka KUBEŠOVÁ. Use of Saccharomyces cerevisiae D7 to analysis of antimutagenic/genotoxic effects of beer, malt and product of their manufacturing. In FOOD MICRO 2006. Bologna, Itálie: 20th International ICFMH Symposium, 2006, s. 364.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Use of Saccharomyces cerevisiae D7 to analysis of antimutagenic/genotoxic effects of beer, malt and product of their manufacturing
Název česky Využití kvasinek S.cerevisiae D7 k analýze antimutagenních vlastností piva, sladu a pivovarských surovin
Autoři MIKULCOVÁ, Andrea, Ivana MÁROVÁ, Renata MIKULÍKOVÁ a Jitka KUBEŠOVÁ.
Vydání Bologna, Itálie, FOOD MICRO 2006, s. 364-364, 2006.
Nakladatel 20th International ICFMH Symposium
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Klíčová slova anglicky antimutagens; beer; malt, brewery
Štítky antimutagens, beer, malt, brewery
Změnil Změnila: Ing. Jitka Melounová, Ph.D., učo 237048. Změněno: 18. 1. 2007 10:59.
Anotace
This work was focused on analysis of antimutagenic/genotoxic effects of beer, malt and product of their manufacturing by using of test strain Saccharomyces cerevisiae D7
VytisknoutZobrazeno: 5. 5. 2024 14:40