Masarykova univerzita

Výpis publikací

česky | in English

Filtrování publikací

    2021

    1. ULČÁK, Zbyněk. Potkan je bratrancem Mickey Mouse. 1. vyd. Drnovice: Spolek Drnka, 2021. ISBN 978-80-904591-7-5.

    2015

    1. ULČÁK, Zbyněk. Život je černý i bílý. 1. vyd. Drnovice: Drnka, 2015. ISBN 978-80-904591-4-4.

    2006

    1. ŠUPÁLKOVÁ, Veronika, Ladislav HAVEL, Jitka PETRLOVÁ, Pavel HANUŠTIAK, Vojtěch ADAM, Aleš HORNA, Josef ZEHNÁLEK a René KIZEK. A determination of salicylic acid in different beers, pharmaceutical drugs and tissues of different species of willows using electroanalytical techniques. In Vitamins 2006, Health Ingredients Metabolism Analysis, The abstract book. Pardubice, Czech Republic: Ediční středisko Univerzity Pardubice, 2006, s. 103-104. ISBN 80-7194-855-1.
    2. ŠUPÁLKOVÁ, Veronika, Jiří PETŘEK, Jan VÍTEČEK, Ladislav HAVEL, Jitka PETRLOVÁ, Radka MIKELOVÁ, Libuše TRNKOVÁ, Vojtěch ADAM, David POTĚŠIL, Josef ZEHNÁLEK a René KIZEK. Easy, rapid and sensitive determination of salicylates in beer using electroanalytical techniques. In Sborník příspěvků X. pracovního setkání molekulárních biologů a biochemiků. Brno: Masarykova universita, 2006, s. 94-95. ISBN 80-210-3942-6.
    3. ŠUPÁLKOVÁ, Veronika, Jiří PETŘEK, Jan VÍTEČEK, Ladislav HAVEL, Jitka PETRLOVÁ, Radka MIKELOVÁ, Libuše TRNKOVÁ, Vojtěch ADAM, David POTĚŠIL, Josef ZEHNÁLEK a René KIZEK. Jednoduchá, rychlá a senzitivní detekce salicylátů v pivu pomocí elektroanalytických technik. In Sborník příspěvků X. pracovního setkání biochemiků a molekulárních biologů. Brno: Masarykova Universita, 2006, s. 94-95, 110 s.
    4. MIKULCOVÁ, Andrea, Ivana MÁROVÁ, Renata MIKULÍKOVÁ a Jitka KUBEŠOVÁ. Use of Saccharomyces cerevisiae D7 to analysis of antimutagenic/genotoxic effects of beer, malt and product of their manufacturing. In FOOD MICRO 2006. Bologna, Itálie: 20th International ICFMH Symposium, 2006, s. 364.

    2003

    1. YANSANJAV, Altanzaya, Pavel ŠVEC, Ivo SEDLÁČEK, Ida HOLLEROVÁ a Miroslav NĚMEC. Ribotyping of lactobacilli isolated from spoiled beer. FEMS Microbiology Letters. Amsterdam, Netherlands: Elsevier Science B. V., 2003, roč. 229, č. 1, s. 141-144. ISSN 0378-1097.

    1999

    1. NĚMEC, Miroslav, Danuška HORÁKOVÁ, Karel KOSAŘ a Tomáš ŠRUMA. Zařízení pro intenzifikaci fermentace. 1999. Patent. Číslo: 9475. Vydavatel: Úřad průmyslového vlastnictví. Místo vydání: Praha. Název vlastníka: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský.
    2. NĚMEC, Miroslav, Danuška HORÁKOVÁ, Karel KOSAŘ a Tomáš ŠRUMA. Způsob fermentace vázanými živými mikroorganismy a/nebo bezbuněčnými praparáty a/nebo enzymy. 1999. Patent. Číslo: PV 1063-99. Vydavatel: Úřad průmyslového vlastnictví. Místo vydání: Praha. Název vlastníka: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský.
Zobrazit podrobně
Zobrazeno: 26. 4. 2024 03:11