1999
Způsob fermentace vázanými živými mikroorganismy a/nebo bezbuněčnými praparáty a/nebo enzymy
NĚMEC, Miroslav, Danuška HORÁKOVÁ, Karel KOSAŘ a Tomáš ŠRUMAZákladní údaje
Originální název
Způsob fermentace vázanými živými mikroorganismy a/nebo bezbuněčnými praparáty a/nebo enzymy
Název anglicky
Form of fermentation by fixed active microorganisms and/or by uncellular preparations and/or by enzymes
Autoři
NĚMEC, Miroslav, Danuška HORÁKOVÁ, Karel KOSAŘ a Tomáš ŠRUMA
Vydání
Číslo: PV 1063-99, Vydavatel: Úřad průmyslového vlastnictví, Místo vydání: Praha, Název vlastníka: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, 1999
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Patent
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
Přírodovědecká fakulta
Klíčová slova anglicky
fermentation; imobilisation; yeast; beer
Štítky
Změněno: 4. 12. 2001 11:46, doc. RNDr. Miroslav Němec, CSc.