P 1999

Způsob fermentace vázanými živými mikroorganismy a/nebo bezbuněčnými praparáty a/nebo enzymy

NĚMEC, Miroslav, Danuška HORÁKOVÁ, Karel KOSAŘ a Tomáš ŠRUMA

Základní údaje

Originální název

Způsob fermentace vázanými živými mikroorganismy a/nebo bezbuněčnými praparáty a/nebo enzymy

Název anglicky

Form of fermentation by fixed active microorganisms and/or by uncellular preparations and/or by enzymes

Autoři

NĚMEC, Miroslav, Danuška HORÁKOVÁ, Karel KOSAŘ a Tomáš ŠRUMA

Vydání

Číslo: PV 1063-99, Vydavatel: Úřad průmyslového vlastnictví, Místo vydání: Praha, Název vlastníka: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, 1999

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Patent

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

Přírodovědecká fakulta

Klíčová slova anglicky

fermentation; imobilisation; yeast; beer
Změněno: 4. 12. 2001 11:46, doc. RNDr. Miroslav Němec, CSc.