J 2003

Comparison of the contents of the main biochemical compounds and the antioxidant activity of some Spanish olive oils as determined by four different radical scavenging tests

GORINSTEIN, S, O MARTIN-BOLLOSO, E KATRICH, Antonín LOJEK, Milan ČÍŽ et. al.

Základní údaje

Originální název

Comparison of the contents of the main biochemical compounds and the antioxidant activity of some Spanish olive oils as determined by four different radical scavenging tests

Autoři

GORINSTEIN, S, O MARTIN-BOLLOSO, E KATRICH, Antonín LOJEK, Milan ČÍŽ, N GLIGELMO-MIGUEL, R HARUENKIT, Y PARK, S JUNG, T JUNG a S TRAKHTENBERG

Vydání

2003, 0955-2863

Další údaje

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Impakt faktor

Impact factor: 2.035

Organizační jednotka

Přírodovědecká fakulta

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 13. 12. 2007 12:19, Mgr. Michaela Pekarová, Ph.D.