2003
Comparison of the contents of the main biochemical compounds and the antioxidant activity of some Spanish olive oils as determined by four different radical scavenging tests
GORINSTEIN, S, O MARTIN-BOLLOSO, E KATRICH, Antonín LOJEK, Milan ČÍŽ et. al.Základní údaje
Originální název
Comparison of the contents of the main biochemical compounds and the antioxidant activity of some Spanish olive oils as determined by four different radical scavenging tests
Autoři
GORINSTEIN, S, O MARTIN-BOLLOSO, E KATRICH, Antonín LOJEK, Milan ČÍŽ, N GLIGELMO-MIGUEL, R HARUENKIT, Y PARK, S JUNG, T JUNG a S TRAKHTENBERG
Vydání
2003, 0955-2863
Další údaje
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Impakt faktor
Impact factor: 2.035
Organizační jednotka
Přírodovědecká fakulta
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 13. 12. 2007 12:19, Mgr. Michaela Pekarová, Ph.D.