J 2002

Olive oils improve lipid metabolism and increase antioxidant potential in rats fed diets containing cholesterol

GORINSTEIN, S, H LEONTOWICZ, Antonín LOJEK, M LEONTOWICZ, Milan ČÍŽ et. al.

Základní údaje

Originální název

Olive oils improve lipid metabolism and increase antioxidant potential in rats fed diets containing cholesterol

Autoři

GORINSTEIN, S, H LEONTOWICZ, Antonín LOJEK, M LEONTOWICZ, Milan ČÍŽ, R KRZEMINSKI, M GRALAK, J CZERWINSKI, Z JASTRZEBSKI, S TRAKHTTENBERG, N GRIGELMO-MIGUEL, R SOLIVA-FORTUNY a O MARTIN-BELLOSO

Vydání

Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2002, 1520-5118

Další údaje

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Impakt faktor

Impact factor: 1.915

Organizační jednotka

Přírodovědecká fakulta
Změněno: 14. 12. 2007 11:25, Mgr. Roman Konopka, Ph.D.